*  adidas yung outlet magyarország
BU KONUYU DEĞERLENDİR
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0
( Yorum )
861
( Okunma )
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi
**
2
(Mesajlar)
2
(Konular)
09-04-2021
(Kayıt Tarihi)
0
(Rep Puanı)
#1
09-04-2021, Saat: 06:39
Arizona adidas Yung-1 idén kissé a radar alá került, annak ellenére, hogy népszerű volt az életmód piacán. A Három csík azonban nagyszerű megtérüléssel készen áll a 90-es évek sziluettjére, neon „tokiói” színvilágba öltözve. Az Adidas Yung-1 arizona elmúlt évben debütálása óta felrobbant, több tucat színben és együttműködésben indult el siguiente, és a sneakerheadtől some sort of mindennapi fogyasztóig történő ugrás kiváló időben. adidas yung outlet magyarország Most arizona Adidas kitalálja, hogy hol található az újjáélesztett 90-es évek sziluettje az archívumukban, és a legújabb „tokiói” színtér minden bizonnyal remek kezdet. A tengerentúli Három Csíktól már kapható új neon témájú színpálya some sort of Yung-1 szinte teljes egészét lopakodó fekete színben, some sort of hálós alaprétegtől a profundidad nubukrétegekig és a középtalpig terjed.

Míg a LEGO-ra lépés nem blokkolja some sort of fájdalom hangjait, az Nike és a játékgyártó társaság együttműködése arra ösztönzi, hogy lépjen a stílusba, fájdalommentesen. A lábbeli és some sort of szórakozás ötvözete, a LAICO bevonatú adidas Ultra Improve DNS holnap végre leesik. A Boost párnázott modell fehér Primeknit felsőrésszel kényezteti magát, a lábujjdoboz fedvényekkel borított, amelyek hasonlítanak a LAICO blokkokon található csapokra. Some sort of lábujjra, a sarokszámlálóra és az oldalsó csíkokra felvitt fémes ezüst további ipari, mérnöki ihletésű esztétikát kölcsönöz a párnak. Az áttetsző csipkeketrec a fent említett csíkok tetején lehetővé teszi viselőinek, hogy szó szerint kialakítsák saját megjelenésüket. Some sort of viselők keverhetik a 144 darab 2 × only two méretű LEGO lemezt some sort of végtelen, adidas ultra boost férfi személyre szabott stílus érdekében. Megfelelően játékos, sárga talpbetét és tömbmintás talpbetét egészíti ki a ravasz együttműködést.

Az adidas Neuf ZX 750 Burgundy some sort of ZX 750 sorozat egyik legújabb színe, amely egyszerűen fantasztikusan néz ki. Ez a bordó és szürke vegyes szín az egyik legjobb kiegészítő a sorozatnak. Az  adidas zx 750 férfi cipo  elsősorban a ZX 600 frissített változata. A cipő velúr és textil felsőrésszel rendelkezik. Tartalmazza a klasszikus 3-csíkos oldalakat és egy fényvisszaverő sarokrészletet. Ezenkívül tartalmaz egy EVA középtalpat some sort of hosszú távú könnyű párnázáshoz. A cipő fekete mintás gumitalppal készült. Az Nike Originals ZX 750 Wine red már piacra dobta, és most a következő kiskereskedőknél kapható.

Az Adidas folytatja progresszív ZX 4000 4D sorozatát az „I Need I Can” kiadás kiadásával. A „Szeretnék, ha tudnék” szlogen a 80-as évek adidas kampányából származik, amelyet a ZX lábbeli sorozat Torziós rendszerének elindítására használtak fel, és nemrégiben some sort of ZX Fluxon szerepelt 2015-ben. A cipő túlnyomórészt fehér primeknit felsőrésze ellensúlyozza egy világoszöld 4D talpegység, amely digitálisan nyomtatott fényből, oxigénből és folyékony gyantából készül, hogy az irányított empuje visszatérjen.  adidas zx flux noi cipo  Az „I Need I Can” márkanevet kék és narancssárga színnel egészítettük ki az oldalsó oldalon lévő fehér felső fölött, ugyanazt a szalagos anyagot használva, amelyet a Három Csík motívumhoz használnak. Beilleszkedik a kialakításba, ülve arizona elülső, hátsó és some sort of szemfenéken látható átfedő velúr panelek között.


Hızlı Menü: